Повик за финансиска понуда за изнајмување простор за одржување на конференција

Повик за финансиска понуда за изнајмување простор за одржување на конференција

Здружение Лидери за едукација, активизам и развој, во рамки на проектот “Одржливост преку алтернативни начини на финансирање” реализиран од Фондација Метаморфозис и финансиски поддржан од Британската амбасада во Скопје, организира еднодневна конференција, која ќе се одржи на 11.03.2017 година. За таа цел, отвараме повик за финансиска понуда за изнајмување на простор за одржување на конференцијата. […]