[Јас и Скопје] ПОВИК ЗА АМАТЕРСКИ КРАТКОМЕТРАЖНИ ВИДЕА/ВЛОГОВИ

Која е твојата скопска приказна за време на КОВИД-19? Маало, прошетки, парк, истражување непознати месета… Во потрага сме по 10 млади ентузијасти кои ќе бидат дел од натпреварот “Јас и Скопје” и ќе продуцираат аудиовизуелна содржина во форма на краткометражно видео/ влог во кој ќе го претстават начинот на живеење во градот Скопје во услови … Continue reading [Јас и Скопје] ПОВИК ЗА АМАТЕРСКИ КРАТКОМЕТРАЖНИ ВИДЕА/ВЛОГОВИ