ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИСТРАЖУВАЧ ЗА ИЗРАБОТКА НА ВОДИЧ ЗА ГРУПНО ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ

Здружението Лидери за едукација, активизам и развој објавува јавен повик за истражувач за изработка на водич за групно финансирање на проекти (crowdfunding).

Изработката на водичот е дел од проектот “Одржливост преку алтернативни начини на финансирање” реализиран од Фондација Метаморфозис и финансиски поддржан од Британската амбасада во Скопје.

Условите за изработка на водичот се следни:

  • Да биде помеѓу 35 и 40 страни, вклучувајќи ја и содржината
  • Да биде пишуван со фонт 11, проред 1,5
  • Да биде напишан на македонски јазик
  • Да биде изготвен најдоцна до 20 февруари

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со пополнува на следната апликација и со доставување на предлог содржина за водичот.

Апликациите треба да се достават рачно на адреса ул. Аврам Писевски 55а Скопје, најдоцна до 30 јануари 2017 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *