Клуб за наставници 2022: Инвестирам во себе!

Почетна - Клуб за наставници 2022: Инвестирам во себе!
Dec 24, 2021

Клуб за наставници 2022: Инвестирам во себе!

Клуб за наставници 2022: Инвестирам во себе!

alt

alt

alt

alt

alt

alt


ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Ул.Охридска 39/10, 1000 Скопје
© Copyright 2022. All Right Reserved By LEAD