icon
Students Enrolled:
25 students enrolled
icon
Course Review:
(0 review)
icon
$40.00

Sorry! You can not buy this course right now. Please contact admin site for more information

ЛИЧЕН РАЗВОЈ 101

lead_admin

Course Overview

Вештината да стекнуваш вештини е најважниот дел од твојот раст на личен и професионален план.

За да стекнеш некоја вештини во животот треба да бидеш отворен за учење. Оваа програма ќе те научи како да стекнуваш вештини во текот на твојот живот.

Course Features

  • Lessons 0
  • Quizzes 1
  • Duration 2 day weeks
  • Language English
  • Students 25
  • Assessments Self
  • Categories

Course Curriculum

Curriculum is empty

0.00 average base on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Write a review

  • Please wait...