ПОНУДА ЗА ЕДУКАТИВНИ УСЛУГИ

Брзиот општествен развој, дигитализацијата, промената на општествените трендови и развојот на секоја следна генерација, налага промени и приспособување на образовниот систем и негов континуиран развој. Овој процес ги опфаќа сите засегнати страни во образованието, односно училишното раководство, наставниот кадар и самите ученици.

ЛЕАД ви нуди можност за користење на програмите за раст и развој, поставувајќи го вашето училиште на повисоко ниво, внесувајќи нови методи во наставата, развивајќи вештини кај наставниот кадар и кај учениците, кои не се стекнуваат во формално-образовниот процес и градејќи ефективен менаџмент на училиштето.

Преземи ја целосната понуда ТУКА

Доколку сте заинтересирани, можете да не контактирате на info@lead.org.mk или на 070 868 486 / 078 204 814