Кој се сеќава што научи во училишните клупи?

Кој се сеќава што научи во училишните клупи?

Кој се сеќава што има научено во училишните клупи? Дропки, бројки, информации, факти, лектири…Колку од тие информации користи во понатамошниот живот? Хммм…веројатно малку. Кој се сеќава што има научено надвор од училишните клупи (за тие што биле вклучени

Continue Reading