Повик за графички дизајнер

Здружението Лидери за едукација, активизам и развој објавува јавен повик за дизајнер на брендинг за потебите на проектот “Одржливост преку алтернативни начини на финансирање” реализиран од Фондација Метаморфозис и финансиски поддржан од Британската амбасада во Скопје.

Брендингот треба да содржи:

  • Изработка на постер за првата crowdfunding конфереција во Скопје
  • Изработка на дизајн за публикација со големина од 40 страни
  • Изработка на 5 постери користејќи го логото на конференција на барање на организаторот

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со пополнува на следната апликација и со доставување на предлог содржина за водичот.

Апликациите треба да се достават електронски на info@lead.org.mk најдоцна до 24 февруари 2017 година.

3 thoughts on “Повик за графички дизајнер

  1. I appreciate, cause I found just what I was looking for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

  2. There are actually awesome developments on the structure of the blog, I certainly love that. My site is about omega xl consumer reviews and now there are lots of things to do, I am currently a newbie in website development. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *