LEAD е во потрага по млад/а LEAD-ер/ка

LEAD има потреба од човек кој:

 • Нема да чека да му дадеме да работи
 • Ќе сака да учи и да се развива
 • Нема да чека да дојде 16.00ч и да “фати џаде”
 • Размислува “out of the box”
 • Знае или сака да научи како се пишуваат и имплементираат проекти
 • Ги прифаќа и учи од своите грешки
 • Сам се грижи за својот личен развој без да очекува да добие знаење од другите
 • Има волонтирано или работено во граѓанска организација
 • Ќе вложи барем 5 часа дневно, за остварување на визијата на LEAD
 • Работи за идеи, а не само за пари

Што нудиме за возврат:

 • Средина која помага и поддржува
 • Флексибилност во работата и задачите
 • Знаење…многу знаење
 • Простор за личен и професионален раст
 • Простор за работа, некогаш од канцеларија, некогаш од кафиќ, некогаш од парк
 • Финансиски надомест

Аплицирај! Како?

Ти избери го начинот како што сметаш дека најдобро ќе се претставиш.

Рокот за аплицирање е до 23 март (16.00ч) со испраќање на твојата апликација на – info@lead.org.mk 
По истекување на рокот, пред селектирани кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Избраното лице ќе биде ангажирано на почетен период од 3 месеци и тоа почнувајќи од месец април.