Контакт

Почетна - Контакт

Каде можеш да не најдеш?

Бул. Илинден бр. 47-3
1000, Скопје
+389 70 868486,
+389 78 204814
info@lead.org.mk

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2023. All Right Reserved By LEAD