Понуда за услуги

Почетна - Понуда за услуги
blog-image
blog-image
Платформа Мој Глас

Преземи ја понудата тука:

Платформа Мој Глас

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2024. All Right Reserved By LEAD