Отворени повици

Почетна - Отворени повици
blog-image
-ПОВИК ЗА ТУРНИР- Друштвена игра за политичка едукација Изборологија

Прочитај повеќе:

blog-image
ПОВИК ЗА НАСТАВНИЦИ: ПОДГОТОВИ ПОБЕДНИЧКИ ПРОЕКТ

Наставник си во основно или средно училиште во С.Македонија? Сакаш да ги подобриш своите вештини за подготвка на проекти за меѓународни и домашни донатори?

Прочитај повеќе:

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Ул.Охридска 39/10, 1000 Скопје
© Copyright 2022. All Right Reserved By LEAD