Придонеси

Почетна - Придонеси

Придонеси!

Донирај и придонеси за спроведување на нашите програми, насочени кон личен и професионален развој на младите и лицата кои работат со млади.

Твојата донација ќе биде искористена за спроведување на една од следниве програми:

1. Програма за личен развој на млади и активирање во заедницата;

2. Програма за професионален развој на млади и кариерна поддршка;

3. Програма за градење на капацитетите на наставниците од средните училишта.

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2023. All Right Reserved By LEAD