Затворени повици

Почетна - Затворени повици
blog-image
Повик за учество на обуки: МОЖНОСТИ ЗА РАЗВОЈ НА КАПАЦИТЕТИ НА НАСТАВНИЦИ

Прочитај повеќе:

blog-image
ПОВИК ЗА НАСТАВНИЦИ: ПОДГОТОВИ ПОБЕДНИЧКИ ПРОЕКТ

Наставник си во основно или средно училиште во С.Македонија? Сакаш да ги подобриш своите вештини за подготвка на проекти за меѓународни и домашни донатори?

Прочитај повеќе:

blog-image
ПАКЕТ ОБУКИ ЗА НАСТАВНИЦИ: Инвестирај во себе!

Си се прашал/а ли зошто некои ученици не се заинтересирани на твојот час? Зошто фронталниот начин на предавање е еден од најнеефикасните? Како можеш да стекнеш нова вештина со која ќе придонесеш за училиштето и твоите ученици?

Прочитај повеќе:

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2023. All Right Reserved By LEAD