Клуб за наставници 2022: Инвестирам во себе!

Почетна - Клуб за наставници 2022: Инвестирам во себе!
Dec 25, 2021

Клуб за наставници 2022: Инвестирам во себе!

Клуб за наставници 2022: Инвестирам во себе!

cover.png

01.png 02.png 03.png 04.png 05.png

Аплицирај веднаш

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2024. All Right Reserved By LEAD