Пријава за сексуална злоупотреба

Почетна - Пријава за сексуална злоупотреба
Sep 7, 2023

Пријава за сексуална злоупотреба

LEAD има политика на нулта толеранција на сексуална експлоатација и злоупотреба (СЕЗ) од страна на вработените, ангажирани лица, независни изведувачи, волонтери кои работат или се дел од проектите и програмите на организацијата.

Доколку имате забележано или слушнато за можна сексуална експлоатација и злоупотреба во рамки на активностите и проектите организирани од LEAD ве молиме пополнете ја следната КОНТАКТ ФОРМА.

Ви благодариме!

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2024. All Right Reserved By LEAD