Статут на ЛЕАД

Почетна - Статут на ЛЕАД
undefined NaN, NaN

Статут на ЛЕАД

Статут на Здружение Лидери за едукација, активизам и развој Скопје Преземи го Статутот ТУКА

Narativen izvestaj_2022-01.png

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2024. All Right Reserved By LEAD