Понуда на услуги

Почетна - Понуда на услуги
blog-image
ПОНУДА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ПЛАТФОРМАТА МОЈ ГЛАС

Мој Глас претставува интерактивна платформа, во форма на веб-страница и мобилна апликација.

Преземи ја понудата тука:

ПОНУДА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ПЛАТФОРМАТА МОЈ ГЛАС
blog-image
ПОНУДА ЗА ЕДУКАТИВНИ УСЛУГИ

Овој процес ги опфаќа сите засегнати страни во образованието, односно училишното раководство, наставниот кадар и самите ученици.

Преземи ја понудата тука:

ПОНУДА ЗА ЕДУКАТИВНИ УСЛУГИ

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2023. All Right Reserved By LEAD