ПОВИК ЗА УЧЕСТВО: Тренинг за тренери

Почетна - ПОВИК ЗА УЧЕСТВО: Тренинг за тренери
Oct 18, 2022

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО: Тренинг за тренери

ЗОШТО ДА СЕ БИДЕ ТРЕНЕР?

Да се биде тренер може да биде предизвикувачка професија. Задачата на тренерот е да направи учесниците навистина учат и тоа не се случува само по себе. Главното прашање за тренерот е: КАКО ДА СЕ ОСИГУРА ДЕКА ТРЕНИНГОТ ТЕЧЕ НЕПРЕЧЕНО И ДЕКА УЧЕСНИЦИТЕ УЧАТ РАБОТИ ШТО МОЖАТ ДА СЕ ПРИМЕНАТ ВО ПРАКСА?

Да се биде тренер не се учи на ниту еден факултет, туку тоа е контиунирана пракса на самоподобрување преку држење на обуки и учење од тие искуства.

КАКО Е ДИЗАЈНИРАН ТРЕНИНГОТ?

Тренингот за тренери е 3 дневно практично искуство кое се базира на три аспекти и тоа: интеркација, процес и содржина.

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ?

Тренингот е наменет за лица кои веќе имаат искуство во држење на обуки, презентации предавања но и работа со групи:

  • Тим лидер
  • Менаџер
  • Младински работник
  • Фасилитатор
  • Наставник или професор
  • Лица кои работат во продажба
  • Лица кои држат презентации

ДАТУМ, МЕСТО И ВРЕМЕТРАЕЊЕ

Целата обука ќе одржи на 5, 9, 13 и 15 декември. Обуката ќе се одржи во тренинг просторијата на LEAD во Скопје на ул. Илинденска 47. Времето на одржување на сите 4 дена е од 17.00ч. до 21.00ч.

Пријавувањето е преку пополнување на формата за пријавување достапна на СЛЕДНИОВ ЛИНК. Рокот за пријавување е до 06.11.2022.

Преземете ја целата брошура со сите детални информации ТУКА

ДОПОЛНИТЕЛНО, ПОГЛЕДНИ ГО И ПОВИКОТ И ПОНУДАТА ЗА ТРЕНИНГ ЗА КОУЧИНГ

ЛЕАД е основана во 2016 година од страна граѓански активисти, претприемачи, едукатори, средношколци и студенти со цел да поттикне општеството во кое младите и возрасни соработуваа за општествена промена.

Контакт

Бул. Илинден бр. 47-3, Скопјe
© Copyright 2023. All Right Reserved By LEAD